Versiunea 1.1, ultima actualizare pe 27/02/2018

Reguli de jocuri Cazinou și Cazinou Live

1. Reguli generale jocuri Cazinou

Jocurile de cazinou sunt furnizate Get’s Bet de următorii furnizori:

Microgaming, PlayNgo, ISoftbet si EGT.

Toate pariurile plasate la Cazinou sunt plasate, respectiv, pe serverele PlayNgo, iSoftbet,Microgaming sau EGT în funcție de furnizorul de joc în care este plasat pariul. Get’s Bet este licențiat de către furnizorii de jocuri de cazinou pentru a reprezenta, promova și lansa pe piață, jocurile de cazinou. Get’s Bet primește, deține și plătește fonduri aparținând unui Titular de cont în scopul desfășurării de tranzacții și reglementări cu Cazinoul.

1.2 Get’s Bet acceptă și recunoaște raspunderea sa pentru tranzacțiile efectuate către, de la și/sau cu Cazinoul exclusiv pentru fondurile primite, deținute și/sau plătite într-un sau dintr-un cont Get’s Bet în cadrul acordurilor făcute cu furnizorii de jocuri de cazino.

1.3 Toate jocurile de cazinou sunt deosebit de demne de încredere și verificate de catre autorități pentru a preveni orice potențială acțiune de tip hacking (atacuri cibernetice). Cu toate acestea, lacune tehnologice care nu sunt legate de compania noastră pot oferi posibilitatea anumitor utilizatori de a profita de aceste lacune. Câștiguri nereglementare sau modelele de pariuri vor fi investigate și Get’s Bet își rezervă dreptul de a confisca toate câștigurile realizate prin folosirea unor astfel de modele.

1.4 Jocurile de Cazinou se derulează cu o limită redusă în scopul protejării clienților. Adițional, pot fi acordate bonusuri și redusă în continuare limita companiei. În cazul în care regulile de bonus sunt ortografiate greșit sau omise de către oricare client, iar acesta profită acționând în mod fraudulos, singur sau ca un sindicat, Get’s Bet își rezervă dreptul de a confisca toate câștigurile realizate în cadrul unui astfel de model.

1.5 Prin prezenta sunteți de acord că, în cazul în care veți câștiga un jackpot de 10.000 de euro sau mai mare (sau echivalentul în orice altă valută), din orice joc de cazinou oferit de Get’s Bet, câștigurile pot fi acordate în termen de maxim 10 zile, după ce furnizorul de Cazinou face verificările necesare și își dă acordul. În cazul în care după efectuarea verificărilor, Compania decide să nu acorde câștigul, Compania va informa de îndată autoritățile guvernante competente.

1.6 Get’s Bet a asigurat Jackpot-uri cu furnizorii de cazinou, prin urmare, toate câștigurile sunt plătite din fonduri comune la nivel mondial. Pentru a evita orice neînțelegere, Clientul va primi câștigurile de îndata ce furnizorul de cazinou a transferat fondurile respective la Get’s Bet.

1.7 Pariul minim la cazinou este de 0,01 RON. Cu toate acestea, câteva jocuri de cazinou pot avea pariul minim mai mare de 0,01 RON.

1.8 Get’s Bet nu este responsabil pentru orice controversă legată de drepturile de proprietate intelectuală aferente jocurilor de cazinou.

2. Reguli generale Cazinou Live

Jocurile de Cazinou Live sunt furnizate Get’s Bet de către următorul furnizor:

Evolution Gaming

Toate pariurile pe Cazinoul Live sunt plasate pe serverele furnizorilor menționați mai sus în funcție de furnizorul de care aparține jocul respectiv. Get’s Bet este autorizat de furnizorii de mai sus să reprezinte și promoveze serviciile de Cazinou Live și să primească, oprească și plătească fonduri către un Titular de Cont în scopul tranzacțiilor de Cazinou Live.

7.2 Cazinoul Live este un serviciu de sine stătător. Nu este condus sau controlat de Get’s Bet.

7.3 Get’s Bet acceptă și își asumă responsabilitatea pentru tranzacțiile desfășurate de la și către Cazinou exclusiv pentru fondurile primite, oprite sau plătite către și de la un cont Get’s Bet conform înțelegerii cu furnizorul de Cazinou Live.

3. Reguli jocuri Slot

Jocurile Slot pot consta din trei sau cinci role (tamburi) și au urmatoarele categorii de simboluri și caracteristici.

Simboluri obișnuite și speciale

 • Simboluri obișnuite
 • Simbolul Wild
 • Simbolul Scatter

Caracteristici bonus și jocuri

 • Rotiri gratuite joc bonus;
 • Rotiri repetate;
 • Câștiguri conform tabelului de plată.

Desfășurarea jocului și caracteristici avansate

 • Desfășurarea jocului;
 • AutoPlay, Opțiuni și Statistica.
3.1 Simboluri obișnuite

Simbolurile obișnuite sunt toate simbolurile de pe role, care nu au o caracteristică de bonus, dar reprezintă combinații câștigatoare obținute conform modalitaților de plata activate.

Reguli privind simbolurile obișnuite:

 • Simbolurile care se potrivesc trebuie sa fie unul lângă altul conform modalității de plată activate.
 • combinațiile câștigătoare obișnuite se plătesc de la stânga la dreapta, astfel încât un simbol trebuie să fie afișat pe primul tambur al slotului. O combinație de simboluri a cărei afișare începe cu al doilea, al treilea, al patrulea sau al cincilea tambur nu este plătită.
 • plățile obișnuite depind de numărul de monede pe care le-ați pariat pe fiecare rotire. Pentru fiecare rotire, suma pe care ați ales să o pariați este multiplicată automat de către multiplicatorul de pariuri.
3.2 Simbolul Wild

Jocurile slot pot include un simbol wild marcat ca atare „wild”.

Reguli de substituire a simbolului wild:

 • Acest simbol nu înlocuiește simbolul scatter.
 • Acest simbol nu creează propria combinație câștigatoare.
 • Doar o singură combinație câștigătoare este plătită pentru o modalitate de plată. În cazul în care exista mai mult decât o singura combinație câștigătoare pentru o modalitate de plată, vi se va plăti doar valoarea celei mai mari combinații.
3.3 Simbolul Scatter

Jocurile slot pot include un simbol scatter.

Reguli privind simbolul Scatter:

 • Acest simbol completează o combinație câștigătoare de dispersie atunci când două sau mai multe simboluri apar pe role.
 • Acest simbol nu poate fi substituit prin simbolul wild.
 • Plățile Scatter depind de pariul dumneavoastră total.
 • Câștigurile scatter sunt adăugate la câștigurile obținute. Dacă aveți un câștig scatter și un câștig obișnuit, sunteți plătit pentru ambele câștiguri, întrucât simbolul scatter nu este necesar să apară pe role consecutive pentru a câștiga.
 • Trei sau mai multe simboluri scatter dispersate pe role, activează jocul bonus de rotiri gratuite.
3.4 Joc bonus de rotiri gratuite

Trei sau mai multe simboluri scatter dispersate pe role, activeaza jocul bonus de rotiri gratuite.

Regului de joc bonus rotiri gratuite:

Ultimul pariu plasat în joc este utilizat ca valoarea pariului de rotiri gratuite.

 • Jocul bonus rotiri gratuite poate fi reactivat în timpul rotirilor gratuite.
 • Deci, în cazul în care trei sau mai multe simboluri scatter sunt dispersate pe role în timpul rotirilor gratuite, vă sunt acordate rotiri gratuite suplimentare. Rotirile gratuite suplimentare sunt adăugate la numarul rămas de rotiri gratuite.
 • Opțiunea de repetare a rotirilor nu este disponibilă în timpul rotirilor gratuite.
 • Câștigurile sunt colectate automat în timpul jocului bonus.
 • Câștigurile scatter și din bonus sunt adăugate câștigurilor normale.
3.5 Caracteristica de repetare a rotirilor

Caracteristica de repetare a rotirilor va permite să repetați rularea unei role, în timp ce celelalte role sunt statice.

Reguli caracteristice:

 • Aveți posibilitatea să rotiți din nou o rolă la sfârșitul oricarei rotiri pentru un cost suplimentar. Costul este calculat în credite.
 • Costul unei noi rotiri se calculează separat pentru fiecare rolă.
 • Costul pentru repetarea unei rotiri nu indică o șansă mai mare sau mai mică de câștig.
 • Modificarea valorii monedelor afectează calcularea costului repetării rotirii. Deci, dacă vă schimbați valoarea monedei dupa o rotire, caracteristica rotirii repetate este dezactivată până când veți roti din nou.
 • Aveți posibilitatea să repetați rotirea unei role de mai multe ori.
 • Sunteți plătit doar pentru noile combinații câștigătoare, care sunt formate ca urmare a repetării unei rotiri.
 • Caracteristica repetării rotirilor nu este disponibilă în timpul rotirilor gratuite și AutoPlay.
3.6 Realizări conform tabelului de plată

Sloturile pot oferi o imagine a câștigurilor conform tabelului de plată. Caracteristica realizărilor conform tabelului de plată va permite să urmăriți starea câștigurilor prin combinații evidențiind combinațiile câștigatoare.

Reguli ale tabelului de plată:

 • După ce ați câștigat toate combinațiile pentru un anumit simbol, sunteți informat cu privire la acest lucru, iar simbolul este evidențiat pe tabelul de plați.
 • Realizarile sunt permanent evidențiate pe tabelul de plați, chiar și dupa ce parasiți jocul.
 • Realizarile sunt înregistrate în timpul jocului Slot normal.
 • Nu sunt înregistrate ca realizari urmatoarele:

o O combinație câștigatoare completata printr-un simbol wild.

o .Cîștiguri din joc de bonus rotiri gratuite

3.7 Cum se joaca

Obiectivul jocului este de a roti rolele astfel încât simbolurile sa formeze o combinație câștigatoare conform tabelului de plata.

Aveți posibilitatea sa vizualizați istoricul câștigurilor și soldul cazinoului în timpul jocului. Câștigurile sunt afișate în caseta destinata câștigurilor, iar soldul current al cazinoului este afișat în caseta Sold.

În toate jocurile slot:

 • Toate modurile de plata sunt activate în mod permanent pentru fiecare rotire, astfel încât sa puteți selecta sau dezactiva modurile de plata.
 • Pentru fiecare rotire, suma pe care o alegeți ca pariu este multiplicata automat de catre multiplicatorul de pariuri. Astfel, daca ați pariat 1 moneda iar multiplicatorul de pariu este 25, pariați 1 moneda x 25 multiplicator = 25 monede total pariate pe rotire.
 • Toate tabelele de plata afișeaza numarul de credite care sunt câștigate pentru fiecare combinație.
 • Numarul de credite câștigate depinde de numarul total de monede câștigate multiplicat cu valoarea monedei selectate.
 • Doar o singura combinație câștigatoare este platita printr-o modalitate de plata. În cazul în care exista mai mult decât o singura combinație câștigatoare posibila conform unei modalitați de plata, vi se platește combinația cu valoare maxima.
 • Daca combinațiile de simboluri câștigatoare sunt afișate în modalitați de plata multiple, sunteți platit pentru fiecare combinație.

Ce vreti sa faceti?

Plasați un pariu și jucați

 1. Selectați suma pariului. Cum?
 • Faceți clic pe caseta Bet( pariere).
 • Faceți clic pe valoarea monedei (+) sau (-) pentru a selecta valoarea monedei pe care doriți sa o pariați.
 • Faceți clic pe monede (+) sau (-) pentru a selecta numarul de monede pe care doriți sa le pariați.
 • Faceți clic pe Max Bet(pariu maxim) pentru a paria valoarea maxima de monezi permisa. Aceasta funcție adapteaza valoarea monedei și numarul de monede la maximul pariului permis.
 1. Faceți clic pe Spin(rotire).
 • Daca aveți o combinație câștigatoare evedențiata în modalitatea de plata, câștigul este evedențiat pe rola.
 • Daca nu aveți o combinație câștigatoare, jocul este terminat și puteți juca din nou.

Vizualizarea istoricul rundelor mele

Unele jocuri slot au incluse posibilitatea vizualizarii istoricului rundelor, unde puteți vizualiza câștigurile cele mai recente, pierderile și 5 câștiguri de vârf.

Vizualizarea soldului meu

Unele jocuri slot au incluse posibilitatea vizualizarii soldului de cazinou în monede și credite.

Vizualizarea pariurilor, soldului câștigurilor și pierderilor în monede sau credite

Puteți opta pentru jocul în monede sau credite, sau pentru ambele. Toate pariurile, plațile și soldurile sunt afișate în funcție de opțiunea selectata. În conformitate cu opțiunea selectata, toate sumele pariate și sumele câștigate conform tabelelor de plați sunt afișate corespunzator în caseta Câștiguri (fie în monede sau credite, sau ambele).

3.8 AutoPlay, Opțiuni și Statistica

Puteți schimba opțiunile dumneavoastră și vizualiza statistica jocurilor cu ajutorul butoanelor Opțiuni sau Statistica.

De asemenea, puteți efectua un numar de rotiri succesive fără a interacționa cu jocul, folosind AutoPlay sau AutoSpin. În unele jocuri , opțiunea AutoPlay este disponibilă numai în modul Expert.

Fiecare joc are diferite opțiuni și setări pentru AutoPlay. Unele dintre acestea este posibil să nu fie disponibile în jocul pe care îl jucați curent.

Ce doriți să faceți?

Aflați mai multe despre opțiunile AutoPlay

Opțiunile AutoPlay diferă între jocuri. Este posibil ca jocul dumneavoastră să nu aibă toate aceste opțiuni.

Opțiuni AutoPlay

 • Numărul de rotiri: Setați numărul de rotiri al tamburului în timpul sesiunii AutoPlay.
 • Numărul de secunde între rotiri: Setați intervalul dintre rotirile AutoPlay.
 • Până la oprire: sesiunea Autoplay continuă până când faceți clic pe butonul Stop.
 • Oprire dacă un câștig excede sau egalează: Opriți rotirile în cazul în care numărul de credite câștigate la orice rotire este mai mare sau egal cu suma selectată.
 • Oprire după ce toate rotirile sunt complete: Opriți după ce a fost jucat numarul de rotiri selectate ale tamburului.
 • Stop când este câștigat potul: Opriți rotirile dacă ați câștigat jackpot-ul.
 • Oprirea oricărui câștig: Opriți sesiunea ați câștigat la o rotire
 • Oprire la creșterea creditelor : Opriți sesiunea, dacă numărul de credite crește cu suma selectată.
 • Oprire la scăderea creditelor: Opriți sesiunea, dacă numărul de credite scade cu suma selectată.
 • Oprire pe o caracteristica: Opriți sesiunea dacă rotiri gratuite sau o altă caracteristică de bonus este declanșată.
 • Opțiunea AutoPlay fără a arăta acest dialog: Porniți sesiunile viitoare, fără vizualizarea setarilor AutoPlay, utilizând setarile salvate sau setarile inițiale.

Activarea modului Expert

 1. Faceți clic pe Expert. Caracteristicile modului Expert sunt activate, la fel ca la AutoPlay.

Jucați o sesiune AutoPlay

 1. Selectați suma pariului. Trebuie să selectați suma pariului înainte de a începe sesiunea AutoPlay, întrucât în sesiunea AutoPlay se joaca cu valoarea ultimului pariu.
 2. În cazul în care jocul are modul Expert, faceți clic pe Expert.
 3. Faceți clic pe AutoPlay. În unele jocuri nu puteți seta numarul de rotiri pentru a juca în sesiunea AutoPlay, astfel încât facând clic pe acest buton se pornește sesiunea AutoPlay care continuă până când faceți clic pe Stop. În unele jocuri acest buton vă permite să alegeți numărul de rotiri pe care vreți să le jucați și opțiunile de oprire. După ce ați configurat aceste opțiuni, faceți clic pe Start pentru a începe sesiunea AutoPlay.

Aflați mai multe despre opțiunile de joc

Opțiunile de joc sunt diferite între jocuri. Jocul ales poate să nu aibă toate opțiunile.

 • Rotire rapidă: Crește viteza tamburului de rotire a slotului astfel încât rezultatele sunt afișate mai repede.
 • Rotire rapida în rotiri gratuite Crește viteza tamburului de rotire a slotului astfel încât rezultatele sunt afișate mai repede.
 • Oprire: această caracteristică dezactivează funcția de joc în timpul jocului slot.
 • Permite jocule: această caracteristică activează funcția de joc în timpul jocului slot.
 • Setări sunet: Afișează opțiunile de sunet.
 • Oprire rotiri Cinematice : Joacă jocul cu sau fără o selecție de clipuri video de fundal în timpul rotirilor tamburului
 • Grafica: Afișează grafica jocului, cu efecte de baza sau îmbunătățite.
 • Efecte de înaltă calitate: joacă jocul cu sau fără efecte de înaltă calitate.
 • Ascunde costul repetării rotirilor: afișează sau ascunde costul repetării rotirilor atunci când poziționați indicatorul pe un buton de repetare a rotirilor.
 • Oprirea rotirii tamburului: Afișează opțiunile de oprire a tamburului.
 • Sold, Pariere și Valoarea câștigurilor: Afișează aceste valori pentru jocul pe care îl jucați, în credite sau monede.
 • Activare 3DStereo: Va permite sa comutați între modul 3D și modul standard.Editează Avatar: Puteți adăuga o imagine avatar, sau să modificați o imagine Avatar deja existentă .

Modificarea opțiunilor de joc

 1. Faceți clic pe Opțiuni.
 2. Alegeți setările necesare.
 3. Faceți clic pe OK.

Aflați mai multe despre statisticile jocului

 • Rezultatele rotirilor: Afișează numărul de rotiri jucate în timpul sesiunii curente de joc, durata sesiunii de joc și numărul mediu de rotatii pe oră.
 • Cele mai mari câștiguri: Afișează cele mai mari trei sume câștigate în timpul sesiunii de joc curente.

Vizualizare statistici joc

Statisticile sunt disponibile numai pentru sesiunea de joc curentă. Când iesiti din joc, statisticile sunt resetate la zero.

 1. Faceți clic pe Statistica (%).
 2. Vizualizați Statisticile jocului curent

4. Reguli jocuri Video Poker

4.1 Despre Video Poker

Obiectivul jocului este de a finaliza fiecare mână jucată cu cea mai puternică mână de poker posibilă. După ce plasați pariul, primiți inițial cinci cărți. Faceți clic pe cărțile pe care doriți să le păstrați. Cărțile care nu sunt păstrate, vor fi decartate și înlocuite cu cărți noi când apăsați DEAL. Nivelul mâinii finale de cinci determină plata dumneavoastră conform tabelului de plăți. Aveți posibilitatea să încercați să vă multiplicați premiul jucând jocuri în tura de bonus. Plata fiecărei mâini jucate depinde de clasamentul mâinilor.

4.2. Mâini de poker

Mâinile câștigatoare sunt plătite în funcție de poziția în clasamentul mâinilor. Redăm mai jos clasamentul mâinilor de la cea mai puternică la cea mai slabă:

 • Royal Flush (Chinta Royala) – aceasta este o combinatie de un As, Rege, Dama, Valet și Zece, de aceeași culoare.
 • Four of a Kind (Aces ) Careu de Ași- Aceasta este o combinație de patru Ași.
 • Straight Flush (Chinta de culoare) – Aceasta este o combinație de cinci cărți de aceeași culoare, în ordine. De exemplu: 3,4,5,6,7.
 • Four of a Kind (Careu)- este o combinație de patru cărți de aceeași valoare nominală. De exemplu: 8,8,8,8,3.
 • Full House – aceasta este o combinație de trei carți cu aceeași valoare nominală și două cărți de o altă valoare nominală. De exemplu: Q, Q, Q, 3,3.
 • Flush – într-o mână de cinci cărți, aceasta este o combinație de cinci cărți cu aceeași figură. De exemplu, cinci asi.
 • Straight ( Chinta) – într-o mână de cinci cărți, aceasta este o combinație de cinci cărți de orice culoare, în ordine.
 • Three of a Kind (Trei de un fel) – este o combinație de trei carți de aceeași valoare nominală. De exemplu, Q, Q, Q, 10,7.
 • Two Pairs (Doua perechi) – în jocurile de cărți, aceasta este o combinație de două cărți de aceeași valoare nominală. De exemplu, într-o mână de cinci cărți este o combinație de două perechi: 10,10,2,2, K.
 • Jacks or Better (Valeți sau mai bun) – aceasta este o combinație de o pereche de cărți fie Valeți, Dame, Regi sau Ași. De exemplu: 10,2, J, J, 4.
4.3. Acțiuni
 • Crește Valoare nominala – Dați clic pe + pentru a crește valoarea nominală a fiecarei monede.
 • Scade Valoare nominala – Faceți clic pe – pentru a micșora valoarea nominală a fiecarei monede.
 • Deal – Plasează cărțile corespunzător.
 • Hold – Faceți clic pe fiecare carte pe care doriți să o păstrați.
 • Bet Max – Pariuri maxime.
 • Gamble – Începe jocul rundei bonus, după o mână câștigătoare.
 • Collect – premiul vă este creditat și runda de joc se termină.
 • Mâini – Schimbă numărul de mâini de joc.

Nota : Anumite acțiuni este posibil sa nu fie disponibile în toate jocurile video poker.

4.4. Variante Video Poker
 • Aces & Eights- jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare partidă. Jocul urmează regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare. Acordă plăți mari pentru combinațiile: 1) Patru cărți de același fel (Ași sau Opt); 2) Patru cărți de același fel (șapte); 3) Patru cărți de același fel (Altele).
 • Aces & Faces – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare . Acordă plăți mari pentru combinațiile: 1) Patru Ași; 2) Patru Valeți, Dame sau Regi.
 • All Aces Poker – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. . Dispune de funcția de dublare. Acordă plăți mari pentru combinațiile: 1) Patru Ași; 2) Patru carți de același fel (doi, trei sau patru); 3) Patru carți de același fel (Altele).
 • All American Poker – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare.
 • Bonus Poker- jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare. Are plați mari pentru combinațiile: 1) Careu (Ași); 2) Careu (doi, trei sau patru); 3) Careu (cinci pâna la regi).
 • Poker Bonus Deluxe- jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare. Are plăti mari pentru combinația Careu.
 • Bonus Deuces Wild- jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Are carți wild . Dispune de funcția de dublare. Are plați mari pentru combinațiile: 1) Patru Dame și un As; 2) Careu (Dame); 3) Cinci de un fel (Ași); 4) Cinci de un fel (Trei, Patru sau Cinci).
 • Deuces & Joker – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 53 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Are cărți wild. Dispune de funcția de dublare.
 • Deuces Wild – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Are cărți wild . Dispune de funcția de dublare.
 • Double Bonus – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare. Are plăți mari pentru combinațiile: 1) Careu (Ași); 2) Careu (doi, trei sau patru); 3) Careu (cinci pâna la Rege).
 • Double Double Bonus – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare. Are plăți mari pentru combinațiile: 1) Patru Ași cu oricare din urmatoarele doi, trei sau patru; 2) Patru de doi, Trei sau patru cu oricare dintre urmatoarele As, doi, trei sau patru; 3) Careu (Ași); 4) Careu (doi, trei sau patru); 5) Careu (cinci pâna la Regi).
 • Double Joker – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 54 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Are carți wild. Dispune de funcția de dublare.
 • Jacks or Better – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare. Are plăți mari pentru combinația Natural Royal Flush (As, Rege, Dama, Valet și Zece, cărți de aceeași culoare).
 • Joker Poker – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 53 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Are cărți wild. Dispune de funcția de dublare.
 • Louisiana Double – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 53 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Are o carte dublă. Dispune de funcția de dublare.
 • Tens or Better – jocul este jucat cu un singur pachet standard de 52 cărți de joc, care este amestecat înainte de fiecare meci. Respectă regulile standard de video poker. Nu are nici o carte wild. Dispune de funcția de dublare.
4.5. Caracteristici
 • Double card- dublează câștigul atunci când este afișat cu o combinație câștigătoare.
 • Double feature(funcția de dublare) – obiectivul caracteristicii Double feature este de a trage o carte de valoare mai mare decât cartea dealerului care pierde mâna, sau până când ajunge la limita de dublare a casinoului.
 • Wild card – aceasta este o carte care substituie alte cărți și are orice valoare nominală sau culoare pe care o alegeți, pentru a finaliza o mână.
 • Beat the Dealer – cartea dealerului este împărțită cu fața în sus. Selectați una dintre cele patru cărți cu fața în jos, făcând clic pe ea. În cazul în care cartea dumneavoastră este mai mare decât a dealer-ului, se va dubla premiul. În cazul în care cartea este mai mică decât a dealer-ului, ați pierdut premiul. În cazul în care cărțile sunt de același rang, premiul rămâne același.
 • High or Low – Obiectivul dumneavoastră este de a ghici corect dacă cartea cu fața în jos este mai mare sau mai mică decât 8, făcând clic pe butonul corespunzător. (O carte cu o valoare de 9-As este mai mare, o carte cu o valoare de 2-7 este mai mică.) În cazul în care cartea cu fața în jos este 8, jocul este la egalitate –push- și premiul dumneavoastră rămâne același.
 • Red or Black – Obiectivul dumneavoastră este de a ghici corect culoarea sau figura cărții cu fața în jos. Selectați culoarea sau figura făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ați ghicit corect culoarea, vă dublați premiul. Dacă ați ghicit corect figura, premiul se multiplică de patru ori.

Nota: Unele caracteristici nu sunt disponibile în toate jocurile video de poker.

4.6. Tabelul de plăți
 • Tabelul de plăți pentru versiunea jocului cu o singură mână se afișează pe ecran.
 • Pentru a vizualiza tabelul de plăți aparținând altor versiuni ale jocului, faceți clic pe „Paytable”.

5. Reguli jocuri Ruleta

5.1. Despre Ruleta

Ruleta are casuțe numerotate de la 0 la 36 amplasate pe roata de ruleta.

5.2. Cotele câștigurilor

Puteți plasa diferite tipuri de pariuri standard pe masa. Acestea sunt pariurile Inside ( Pariuri interne) și pariuri Outside (Pariuri externe).

5.2.1 Pariurile Inside
Denumirea pariului Cote
Straight Up bet 35:1
Split bet 17:1
Street bet 11:1
Square bet 8:1
Line bet 5:1

Exemplu

Selectați un jeton (jeton) cu marimea de 10 și pariați 1 jeton pe un pariu Straight Up. Numarul selectat de dumneavoastra iese și sunteți platit 36 de jetoane.

Cotele pentru pariul Straight Up sunt 35:1. De aceea, numarul de jetoane câștigate este 1 jeton pariu + 35 jetoane câștig = 36 jetoane.

Plata totala în credite este 36 jetoane câștig x 10 marimea jetonului selectat= 360 credite.

Scopul acestui exemplu este de a va ajuta sa înțelegeți cum funcționează plațile. Jocul real, simbolurile, rolele, liniile de plata, carțile, pozițiile de pariere și de plați pot fi diferite în jocul de cazinou unde jucați.

5.2.2 Pariurile Outside
Denumirea pariului Cote
Column bet 2:1
Dozen bet 2:1
Even-Money bet 1:1

Exemplu

Selectați un jeton cu o marime de 10 și pariați 6 jetoane pe un pariu Dozen. Nunarul pe care l-ați selectat iese și sunteți platit 18 jetoane.

Cotele la un pariu Dozen sunt 2: 1. Astfel, numarul de jetoane câștigate este de 6 jetoane pariu + 12 jetoane câștig = 18 jetoane.

Plata totala în credite este 10 marimea jetonului selectat x18 jetoane câștig = 180 credite.

Scopul acestui exemplu este de a va ajuta sa înțelegeți cum funcționează plațile. Jocul real, simbolurile, rolele, liniile de plata, carțile, pozițiile de pariere și de plați pot fi diferite în jocul de cazinou unde jucați.

5.2.3 Pariuri Neighbour

Pariurile Neighbour constau din numarul plasat pe unpariu Straight Up și cele doua numere aflate pe fiecare parte a numarului Straight Up pe roata ruletei. Deci, pariați pe un total de cinci numere.

Numarul presetat de pariuri Neighbour plasate este de doua. Aveți posibilitatea sa modificați numarul presetat de pariuri Neighbour utilizând funcția Opțiuni de joc.

Pariurile Neighbour au aceeași valoare de credit ca și pariul normal. Un jeton este plasat pe numarul StraightUp și câte unul pe fiecare dintre numerele învecinate. Acest lucru este egal cu un pariu de cinci jetoane.

În cazul în care utilizați numarul presetat de pariuri Neighbour, plasamentele pariurilor Neighbour sunt:

0 : 0, 3, 15, 26 și 32 1 : 1, 14, 16, 20 și 33 2 : 2, 4, 17, 21 și 25
3 : 0, 3, 12, 26 și 35 4 : 2, 4, 15, 19 și 21 5 : 5, 10, 16, 23 și 24
6 : 6, 13, 17, 27 și 34 7 : 7, 12, 18, 28 și 29 8 : 8, 10, 11, 23 și 30
9 : 9, 14, 18, 22 și 31 10 : 5, 8, 10, 23 și 24 11 : 8, 11, 13, 30 și 36
12 : 3, 7, 12, 28 și 35 13 : 6, 11, 13, 27 și 36 14 : 1, 9, 14, 20 și 31
15 : 0, 4, 15, 19 și 32 16 : 1, 5, 16, 24 și 33 17 : 2, 6, 17, 25 și 34
18 : 7, 9, 18, 22 și 29 19 : 4, 15, 19, 21 și 32 20 : 1, 14, 20, 31 și 33
21 : 2, 4, 19, 21 și 25 22 : 9, 18, 22, 29 și 31 23 : 5, 8, 10, 23 și 30
24 : 5, 10, 16, 24 și 33 25 : 2, 17, 21, 25 și 34 26 : 0, 3, 26, 32 și 35
27 : 6, 13, 27, 34 și 36 28 : 7, 12, 28, 29 și 35 29 : 7, 18, 22, 28 și 29
30 : 8, 11, 23, 30 și 36 31 : 9, 14, 20, 22 și 31 32 : 0, 15, 19, 26 și 32
33 : 1, 16, 20, 24 și 33 34 : 6, 17, 25, 27 și 34 35 : 3, 12, 26, 28 și 35
36 : 11, 13, 27, 30 și 36
5.3. Structuri de pariere personalizabile

Structurarea pariurilor este disponibila numai în anumite jocuri de ruleta și este folosita pentru a personaliza o structura de pariuri pe masa de ruleta. Puteți aplica pariurile dumneavoastra pentru un singur joc sau în timpul jocului AutoPlay.

Puteți personaliza pâna la opt structuri diferite de pariuri și puteți adauga una sau mai multe structuri de pariere pe masa de ruleta în timpul unui joc

Pentru a personaliza o structura de pariere:

 1. Faceți clic pe Editare. Este afisat ecranul Layout Bet.
 2. Selectați structurile de pariuri pe care doriți sa le personalizați. Cum?
 • Faceți clic pe (1 – 8) pentru a selecta structura de pariere pe care doriți sa o utilizați.
 • Faceți clic pe Urmatorul sau Precedentul pentru a gasi structura de pariere necesara.
 • Selectați structura de pariere necesara din lista succesiva Go to Bet Layout.
 1. Plasați pariurile în tabelul de structuri. Cum?

Pentru a plasa un pariu normal:

o Faceți click pe crește (+) sau descrește (-) pentru a selecta marimea jetonului pe care doriți sa pariați

o Faceți click pe o poziție în tabelul de pariere.

Pentru a plasa un pariu Neighbour:

o Faceți click pe crește (+) sau descrește (-) pentru a selecta marimea jetonului pe care doriți sa pariați

o Selectați numarul de pariuri Neighbour pe care doriți sa le plasați, selectând din opțiunile Neighbours.

o Faceți click pe numerele de pe roata de ruleta pe care vreți sa plasați pariurile Neighbours. Pariurile sunt evidențiate pe roata ruletei.

o Faceți click pe Add to Layout. Pariurile sunt adaugate la tabelul de structuri.

 • Pentru a plasa aceleași pariuri utilizate în mod curent în joc:

o Faceți clic pe Get Table Bets. Pozițiile curente de pariere sunt copiate din joc joc și adaugate la tabelul de structuri.

 • Pentru a reduce sau a elimina un pariu:

o Pentru a reduce sau a elimina un pariu, tinetii apasata tasta Shift de pe tastatura dumneavoastra și faceți click pe pariul pe care doriți sa îl reduceți sau sa îl eliminați. Suma jetoanelor scade cu valoarea jetonului curent selectat.

 • Pentru a elimina un pariu Neighbour:

o Faceți clic pe Remove from Layout. Selecția dumneavastra este eliminata din structura tabelului.

 1. Accesați secțiunea Istoric pariuri pentru a vizualiza acoperirea pe care pariul personalizat o are pe masa de ruleta.
 2. Selectați modul în care doriți sa aplicați structura de pariuri. Opțiunile sunt:

Adaugați aceasta structura de pariuri la pariurile deja existente pe masa

Adaugați structura dumneavoastra de pariere la pariurile curente de pe masa în jocul de ruleta.

Stergeți jocurile de pe masa înainte de a plasa structura de pariere

Sterge toate pariurile curente de pe masa în jocul de ruleta înainte de a adauga structura dumneavoastra de pariere.

 1. Faceți click pe Save Layout . Structura dumneavoastra de pariere personalizata a fost salvata.Puteți crea o alta structura de pariere sau faceți click pe butonul Back pentru a reveni la jocul de ruleta.

Pentru a adauga o structura de pariere la masa de ruleta în timpul unui joc:

 1. Faceți click pe Choose Layout (1 – 8) pentru a selecta structura de pariere pe care doriți sa o folosiți. Pariurile sunt plasate pe masa de ruleta.
5.4 Instrucțiuni de joc

Obiectivul jocului este de a prezice numarul pe care se va opri bila. Puneți un pariu pronosticând numarul câștigator.

Nota: Urmatoarele exemple de comenzi /opțiuni pot fi diferite sau pot sa nu fie disponibile în anumite jocuri de ruleta.

Pentru a juca:

 1. Faceți click pe crește (+) sau descrește (-) pentru a selecta marimea jetonului pe care doriți sa pariați.

2.Plasați pariul.Cum?

Pentru a plasa un pariu normal:

o Faceți clic pe o poziție de pariere din structura de pe masa.

 • Pentru a plasa un pariu Neighbour:

o Setați jocul în Modul Expert facând clic pe Expert.

o Plasați un pariu Straight Up pe masa de ruleta. Butonul Neighbour este activat.

o Faceți clic pe Neighbour. Pariurile sunt plasate automat pe numerele învecinate cu numarul selectat, pe masa de ruleta.

 • Pentru a mari un pariu:

o Faceți clic pe pariul pe care doriți sa îl mariți. Suma jetoanelor crește cu marimea jetonului selectata curent.

 • Pentru a reduce sau a elimina un pariu:

o Faceți clic dreapta pe pariul pe care doriți sa-l reduceți sau sa-l eliminați. Suma jetoanelor scade cu marimea jetonului selectata curent.

3.Faceți click pe Spin.

 1. Bila este aruncata și se rotește în jurul roții oprindu-se pe una dintre casuțele numerotate de pe roata.

Daca aveți un numar cîștigator, suma câștigata este afisata în caseta Câștiguri. Daca nu aveți un numar cîștigator, partida s-a terminat și puteți juca din nou.

5.5. Opțiuni de joc

Aveți posibilitatea sa modificați modul de joc și setarile de sunet.

Nota : Unele dintre urmatoarele caracteristici /opțiuni pot sa nu fie disponibile în toate jocurile de ruleta.

Opțiunile sunt:

Setarile jocului

Rotire rapida

Crește viteza de rotire a roții de ruleta astfel încât rezultatele sunt afișate mai repede. Acest lucru nu influențeaza rezultatele rotirii.

Afișare tipuri pariu

Afișează poziția pariului și valoarea pariului atunci când plasați mouse-ul pe un pariu.

Afișare animație cu zoom

Afișează un zoom al roții de ruleta pe ecranul de joc, atunci când bila s-a oprit într-o caseta.

Pastrați pariurile pe masa dupa fiecare rotire

Pastreaza pariurile din jocul anterior pe masa dupa fiecare rotire.

Numarul de Neighbours

Seteaza numarul de pariuri Neighbour de plasat pe masa.

Setari sunet

Afișează opțiunile de sunet.

AutoPlay

 • Aceasta functie va permite sa jucați automat un numar selectat de jocuri consecutive, fara a fi nevoie sa interacționați cu software-ul.

Pentru a schimba opțiunile de joc:

 1. Faceți clic pe Opțiuni.
 2. Alegeți setarile necesare.
 3. Faceți clic pe OK.
5.6. Statistici ale jocului

Nota: Unele dintre urmatoarele caracteristici /opțiuni pot sa nu fie disponibile în toate jocurile de ruleta.

Statisticile jocului va permit sa vizualizați informații despre sesiunea curenta de joc.

Statisticile se aplica numai la sesiunea de joc curenta. Când iesiti din joc, statisticile sunt resetate la zero. Puteți vedea numarul de rotiri jucate, procentajul de rotiri câștigate, și care au fost combinațiile câștigatoare. Statisticile sunt:

Generale

Secțiunea rezultatele rotirilor: Afișează numarul de rotiri jucate în timpul sesiunii curente de joc, durata sesiunii de joc și numarul mediu de rotiri pe ora.

Cele mai mari câștiguri: Afișează cele mai mari trei sume câștigate în timpul sesiunii de joc curente.

Pariuri Inside: Afișează un rezumat al tuturor pariurilor Inside plasate în timpul sesiunii curente de joc.

Rezultate: Listeaza pozițiile pariurilor Inside. Numar: Afișează de ori fiecare poziție de pariere Inside a aparut în timpul sesiunii dumneavoastra de joc. Procentaj: Afișează rezultatele listate în coloana Number ca procentaj.

Pariuri Outside: Afișează un rezumat al tuturor pariurilor Outside plasate în timpul sesiunii curente de joc.

Rezultate: Listeaza pozițiile de pariuri Outside. Numar: Afișează de ori fiecare poziție de pariere Outside a aparut în timpul sesiunii dumneavoastra de joc. Procentaj: Afișează rezultatele listate în coloana Number ca procentaj.

Pentru a vizualiza statisticile jocului:

 1. Faceți clic pe Statistica (%).
 2. Vizualizați statisticile jocului jucat curent.
 3. Faceți clic pe OK.
5.7. Modul Expert

Nota : Modul Expert este disponibil numai în anumite jocuri de ruleta.

Cazinoul are doua moduri de joc – Modul Regular și Modul Expert.

Modul Regular este modul normal de joc și nu are caracteristici avansate. Modul Expert are atât caracteristici avansate cât și caracteristici ale modului Regular.

Pentru a schimba modul de joc, faceți clic pe Expert sau Regular.

Funcțiile disponibile în Modul Expert sunt:

 • Structuri personalizabile de pariere

Structurile de pariere sunt folosite pentru a personaliza o structura de pariere pe masa de ruleta. Puteți juca pariurile într-un singur joc sau în timpul AutoPlay.

 • Pariuri Neighbour

Pariurile Neighbour constau din numarul pariat pe Straight Up și cele doua numere de pe fiecare parte a numarului Straight Up pe roata ruletei. Deci, pariați pe un total de cinci numere.

 • AutoPlay

Aceasta functie va permite sa jucați în mod automat un numar selectat de jocuri consecutive, fara a fi

nevoie sa interacționați cu software-ul.

5.8. AutoPlay

AutoPlay va permite sa jucați în mod automat un numar selectat de jocuri consecutive fara a fi nevoie sa interacționați cu software-ul.

Va puteți personaliza rotirile AutoPlay și setarile de oprire. Opțiunile sunt:

Setarea rotirilor

Numarul de rotiri: Seteaza numarul rotiri al ruletei în timpul sesiunii AutoPlay.

Numarul de secunde între rotiri: Seteaza pauzele dintre rotirile AutoPlay.

Setari de oprire

 • Oprire dupa ce toate rotirile au fost efectuate: Sesiunea AutoPlay se oprește când numarul selectat de rotiri al roții ruletei este complet.
 • Oprire daca un câștig a fost depașit sau egalat: Sesiunea AutoPlay curenta se oprește în cazul în care numarul de credite câștigate în orice rotire este mai mare sau egala cu suma selectata.
 • Oprire pe orice câștig: Sesiunea AutoPlay curenta se oprește în cazul în care câștigași la o rotire.
 • Oprire daca creditele cresc cu: Oprește sesiunea în cazul în care numarul de credite crește cu suma selectata.
 • Oprire în cazul în care creditele scad cu: Oprește sesiunea în cazul în care numarul de credite scade cu suma selectata.
 • Lansați AutoPlay fara a arata acest dialog: Lansați sesiunile viitoare, fara vizualizarea setarilor AutoPlay, utilizând setarile salvate, sau setarile standard.

Pentru a configura setarile AutoPlay:

 1. Setati jocul în Modul Expert facând clic pe Expert.
 2. Faceți clic pe AutoPlay.
 3. Selectați setarile de AutoPlay.
 4. Faceți clic pe Start.

Nota:

 • Trebuie sa plasați un pariu pe masa, înainte de a începe o sesiune AutoPlay .
 • Trebuie sa selectați suma pariului înainte de a începe sesiunea AutoPlay, întrucât AutoPlay folosește pentru joc ultima valoare a pariului.
 • Opțiunile AutoPlay pot fi diferite între jocuri. Jocul poate sa nu aiba toate aceste opțiuni.
5.9. Termeni utilizați la ruleta pentru grupuri de pariuri

Note: Unele dintre aceste grupuri este posibil sa nu fie disponibile ca opțiuni de joc în toate jocurile de ruleta.

Black Splits

Se plaseaza un total de 7 jetoane. Un jeton este plasat pe linia dintre urmatoarele numere: 8/11, 10/11, 10/13, 17/20, 26/29, 28/29 and 28/31.

Finales a Cheval

Un pariu „Finales a Cheval” plaseaza un jeton pe linia dintre toate numerele terminate cu aceeași cifra. Un total de 3, 4 sau 5 jetoane sunt plasate în functie de cifre. De exemplu, un pariu pe numerele 1 și 4 are ca rezultat plasarea unui jeton pe fiecare dintre urmatoarele combinații : 1/4; 11/14; 21/24 and 31/34.

Finales enPlein

Un pariu”Finales enPlein” plaseaza un jeton pe toate numerele terminate cu aceeași cifra. Un total de 3 sau 4 jetoane sunt plasate în functie de cifra. De exemplu, un pariu pe cifra 3 are ca rezultat plasarea unui jeton pe fiecare dintre numerele: 3,13,23 și 33.

Jeu 0 – Zero

Sunt plasate un total de 4 jetoane. Un jeton este plasat direct pe 26 și un jeton pe liniile dintre: 0/3, 12/15 și 32/35.

Jeu 7/9

Sunt plasate un total de 6 jetoane. Un jeton este plasat direct pe 19 plus 27 și un jeton pe liniile dintre: 7/8; 8/9; 17/18 și 28/29.

Orphelins a Cheval – Orph.

Sunt plasate un total de 5 jetoane. Un jeton este plasat direct pe 1 plus câte un jeton pe liniile dintre: 6/9, 14/17, 17/20 and 31/34.

OrphelinsenPlein

Sunt plasate un total de 8 jetoane. Un jeton este plasat pe fiecare dintre urmatoarele numere : 1, 6, 9, 14, 17, 20, 31 și 34.

Red Splits

Sunt plasate un total de 4 jetoane. Un jeton este plasat pe fiecare linie dintre urmatoarele numere : 9/12, 16/19, 18/21 și 27/30.

Tiers du Cylindre – Serie 5/8

Sunt plasate un total de 6 jetoane. Un jeton este plasat pe fiecare linie dintre urmatoarele numere: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 și 33/36.

Voisins du Zero – Serie 0/2/3

Sunt plasate un total de 9 jetoane. Doua jetoane sunt plasate în zona 0,2,3 ; doua în col?ul 25/26/28/29 ; un jeton este plasat pe fiecare linie dintre urmatoarele numere: 4/7, 12/15, 18/21, 19/22 și 32/35.

6. Reguli jocuri Blackjack

6.1. Despre Blackjack Classic & European
 • Blackjack-ul Classic este jucat cu un singur pachet standard de 52 carți de joc, care sunt amestecate înainte de fiecare meci. Dimpotriva, Blackjack-ul european se joaca cu doua pachete standard de 52 carți de joc, care sunt, de asemenea, amestecate înainte de fiecare joc.
 • Split-ul este disponibil pentru doua carți care au aceeași valoare nominala.
 • Double down este disponibil pentru primele doua carți numai în cazul în care acestea formeaza o mâna hard cu o valoare de 9, 10 sau 11.
 • Double down nu este disponibil dupa split.
 • Este disponibila asigurarea.
 • Abandonarea nu este disponibila.
 • Dealer-ul ramâne mereu pentru 17.
6.2. Efectuarea plaților

Acestea sunt cotele câștigătoare pentru fiecare combinație de mâna:

Combinație Cote mâna

Blackjack: 3: 2

Câștig Standard: 1: 1

Câștig asigurat: 2: 1

6.3. Reguli de joc
6.3.1 Reguli generale
 • Dealer-ul primește o carte, cu fața în sus.
 • Blackjack este cea mai puternica mâna și ramâne în mod automat.
 • Blackjack nu poate fi batut, doar egalat.
 • Toate carțile cu figuri au o valoare de 10.
 • Asul poate avea o valoare de 1 sau 11.
 • Dumneavoastra și dealerul puteți trage pâna la noua carți suplimentare pentru a face o mâna de unsprezece carți, cu condiția ca valoarea mâinii sa nu depașească 21.
 • Daca o mâna nu depașește 21, dupa ce a primit unsprezece carți , mâna ramâne automat.
 • Dealer-ul ramâne pentru 17.
 • Defecțiunile anuleaza toate jocurile și plațile.
6.3.2 Reguli de pariere și Plata
 • Daca dealer-ului i se împarte o mâna care depașește valoarea de 21, și dumneavoastra vi se împarte o mâna care are valoarea de 21 sau mai puțin, mâna dealer-ului este pierduta. În mod automat mâna dumneavoastra câștiga.
 • În cazul în care primele doua carți care v-au fost împarțite sunt un As și o carte cu o valoare de 10,

aveți Blackjack. Mâna dumneavoastra ramâne automat.

 • Blackjack platește la cote de 3: 2 la pariul dumneavoastra inițial.
 • Daca atât mâna dealer-ului cât și mâna dumneavoastra au Blackjack, mâinile sunt la egalitate ‘’push’’. Suma pariului inițial va este returnata.
 • Daca atât mâna dealerului cât și mâna dumneavostra au aceeași valoare, mâinile sunt la egalitate ‘’push’’. Suma pariului inițial va este returnata.
6.3.3 Reguli de împarțire (SPLIT)
 • Puteți împarți doua carți care au aceeași valoare nominala.
 • Pariul împarțit plasat pe mâna a doua este egal cu suma pariului inițial.
 • Daca împarțiți o pereche de ați și ulterior trageți o carte cu o valoare de 10, acest lucru nu este

Blackjack, deși are o valoare de 21. Aceasta regula se aplica și în cazul în care împarțiți o

pereche de carți cu o valoare de 10 fiecare și ulterior trageți un As.

 • Puteți împarți carți doar o data pe joc, egalând doua mâini.
6.3.4 Reguli de Double Down
 • Pariul Double Down este egal cu suma pariului inițial.
 • Puteți face Double Down pe primele doua carți numai în cazul în care acestea sunt o mâna ‘’hard’’ cu o valoare de 9, 10 sau 11.
 • Nu puteți face Double Down dupa o împarțire.
 • Când faceți Double Down, primiți o carte și mâna ramâne în mod automat.
6.3.5 Reguli de asigurare
 • Puteți beneficia de asigurare.
 • Pariul de asigurare este egal cu jumatate din suma pariului inițial.
 • Câștigurile sau pierderile pariului de asigurare sunt independente de pariul inițial.
 • Asigurarea acopera doar mâna inițiala. Ea nu acopera o a doua mâna pe o împarțire sau pe double down.
 • În cazul în care dealerul nu are blackjack, pariul asigurat este scos de pe masa. Costul pariului asigurat se deduce din soldul dumneavoastra și jocul continua.
 • În cazul în care dealer-ul are blackjack, asigurarea platește la cote de 2: 1.
6.3.6. Tabelul de strategie personalizat

Tabelul Strategie este utilizat în timpul jocului AutoPlay și va permite sa definiți strategia de joc pe care doriți sa o aplicați. Va rugam sa luași în considerare și posibilitatea ca, în unele variante de Blackjack, aceasta caracteristica sa nu fie disponibila.

Atunci când creați o strategie, posibilitațile mâinilor de joc sunt afișate în prima coloana a tabelului, iar posibilitațile carților dealer-ului sunt afișate în partea de sus a tabelului. Opțiunile sunt:

Acțiune: Acest lucru se refera la Acțiunea de joc, cum ar fi tragerea ‘’hit’’.

Condiție: Aceasta este condiția necesara înainte de a putea începe Acțiunea de joc. De exemplu, daca doriți sa optați pentru strategia sa trageți doua carți.

Diverse

Aceasta este alternativa pentru opțiunile de joc, în cazul în care condițiile nu sunt îndeplinite sau în cazul în care Acțiunea nu este permisa în conformitate cu regulile jocului. De exemplu, daca optați pentru strategia de a împarți doua carți, dar trageți daca acest lucru nu este permis.

Altele

Acestea sunt acțiunile suplimentare premise în conformitate cu regulile jocului. În acest mod se intervine asupra acțiunilor de baza și alternative. De exemplu, pentru a obține asigurarea în cazul în care prima carte a dealer-ului este un As.

Pentru a crea propria strategie:

 1. Setați jocul în Modul Expert facând clic pe Expert.
 2. Faceți clic pe strategie.
 3. Faceți clic pe câmpul pe care doriți sa îl modificați.
 4. Selectați o opțiune din meniu.
 5. Faceți clic pe Salvare și închidere.

Pentru a aplica din nou strategia default și înlocuirea oricaror modificari pe care le-ați facut:

 1. Setați jocul în Modul Expert facând clic pe Expert.
 2. Faceți clic pe strategie.
 3. Faceți clic pe Default.
 4. Faceți clic pe Salvare și închidere.

Pentru a reseta tabelul Strategie pe o strategie salvata anterior:

 1. Setați jocul în Modul Expert facând clic pe Expert.
 2. Faceți clic pe strategie.
 3. Faceți clic pe Reset.
 4. Reguli de joc

Obiectivul jocului este de a bate mâna dealer-ului fie obținând o mâna cu o valoare mai mare, fara a depași 21, sau daca mâna dealerului este pierduta.

Pentru a juca:

 1. Faceți clic pe un jeton din zona Selectare Jeton pentru a selecta valoarea jetonului pe care doriți sa-l pariați. Puteți vizualiza mai multe valori de jetoane, facând clic pe sageți.
 2. Plasați pariul. Cum?
 • Faceți clic pe cercul de pariere pentru a selecta numarul de jetoane pe care doriți sa le pariați.
 • Pentru a mari pariul, faceți clic pe pariul pe care doriți sa îl mariți. Numarul de jetoane este marit cu valoarea jetoanelor selectate curent.
 • Pentru a reduce sau pentru a elimina un pariu, faceți clic dreapta pe pariul pe care doriți sa-l reduceți sau sa-l eliminați.
 • Numarul de jetoane este micșorat cu valoarea jetoanelor selectate curent.
 • Pentru a reduce sau pentru a elimina un pariu, tinetii apasata tasta Shift de pe tastatura și faceți click pe pariul pe care doriți sa-l reduceți sau sa-l eliminați Numarul de jetoane este micșorat cu valoarea jetoanelor selectate curent.
 • Alte opțiuni de pariere:

o Rebet

Pentru a paria același numar de jetoane ca la jocul anterior, faceți clic pe Rebet. Jetoanele sunt plasate pe masa.

O Clear Bet (sterge pariurile)

Pentru a sterge toate pariurile de pe masa, faceți clic pe Clear Bet. Pariurile sunt sterse de pe masa.

 1. Faceți clic pe Deal (împarțire). Mai mult
 • O mâna de doua carți va este împarțită. Dealer-ul primește o carte, cu fața în sus.

Tasta de comanda rapida (disponibila numai în anumite jocuri de blackjack) = Enter

 1. În functie de carțile care care v-au fost împarțite și de regulile de joc, aveți posibilitatea sa:

– Hit (trage)

Cand aveți o mâna sub valoarea de 21 și doriți înca o carte, faceți clic pe Hit(trage) pentru a primi o carte. Dealer-ul va va împarți o alta carte din pachetul de carți de joc.

Tasta de comanda rapida (disponibila numai în anumite jocuri de blackjack) = H

– Stand (oprire)

Atunci când considerași ca aveți o mâna care poate bate dealer-ul, faceți clic pe Stand(oprire) pentru a termina jocul mâinii curente. Nu veți mai primi nici o carte.

Tasta de comanda rapida (disponibila numai în anumite jocuri de blackjack) = S

– Split (separare)

Atunci când vi s-au împarțit doua carți cu aceeași valoare nominala, faceți clic pe Split(separare) pentru a împarțiți mâna curenta în doua mâini separate și plasați un pariu egal cu pariul inițial pe mâna a doua. O noua carte este împarțită fiecarei mâini.

Puteți împarți doar o data pe joc, egalând doua mâini.

Orice mâini separate sunt completate înainte ca dealer-ul sa joace mâna lui.

Tasta de comanda rapida (disponibila numai în anumite jocuri de blackjack) = P

– Double Down (dublare pariu)

Atunci când considerași ca aveți o mâna care poate bate mâna dealerului cu urmatoarea carte trasa, faceți clic pe Double pentru a plasa o suma suplimentara egala cu pariul dumneavoastra inițial de pe masa. Vi se împarte o singura carte și pariul dumneavoastra ramâne în mod automat.

Puteți folosi Opțiunea Double pe primele doua carți numai în cazul în care acestea sunt o mâna hard cu o valoare de 9, 10 sau 11.

Tasta de comanda rapida (disponibila numai în anumite jocuri de blackjack) = D

– Solicitați Asigurare

Când cartea cu fața în sus a dealer-ului este un As, faceți clic pe Da pentru a plasa un pariu de asigurare egal cu jumatate din pariu inițial de pe masa.

Va asigurați împotriva posibilitații ca dealer-ului sa obțină Blackjack.

Tasta de comanda rapida (disponibila numai în anumite jocuri de blackjack) = Y

– Nu Solicitați Asigurare

Când cartea cu fața în sus a dealer-ului este un As și vi se ofera asigurare, faceți clic pe Nu ca sa nu primiți asigurare.

Tasta de comanda rapida (disponibila numai în anumite jocuri de blackjack) = N

 1. Dealer-ul își joaca mâna .
 2. Mâna dumneavoastra și mâna dealer-ului sunt comparate.
 • Daca mâna jucatorului are aceeași valoare cu cea a dealer-ului, ‘’push’’, mâna este rezolvata în conformitate cu regulile jocului.
 • Daca mâna dumneavoastra bate dealer-ul, va sunt platite câștigurile.
 • Daca mâna dumneavoastra nu bate dealer-ul, jocul este terminat și puteți juca din nou.
 1. Opțiuni de joc

Aveți posibilitatea sa modificați modul de joc și setarile de sunet. Opțiunile sunt:

 • Setari de viteza: Afișează opțiunile legate de viteza jocului. Puteți seta jocul astfel incât sa jucați Slow(încet), Medium(mediu), Fast(rapid) sau Fastest(cel mai rapid).
 • Setari sunet: Afișează opțiunile de sunet.
 • Setarile jocului: Afișează opțiunile de joc:

Auto Rebet: Aceasta opțiune plaseaza în mod automat același numar de jetoane pariat în jocul anterior, pe masa, atunci când începe un nou joc.

Quick Deal: Aceasta opțiune mare?te viteza de joc.

 • Nu șterge mâinile pierdute: Aceasta opțiune menșine mâinile pierdute pe masa.

Auto Play: Aceasta functie va permite sa jucați în mod automat un numar selectat de jocuri consecutive, fara a fi nevoie sa interacționați cu software-ul. Retinetii ca aceasta caracteristica poate sa nu fie disponibila în toate jocurile de Blackjack.

Pentru a schimba opțiunile de joc:

 1. Faceți clic pe Opțiuni.
 2. Alegeți setarile necesare.
 3. Faceți clic pe OK.
 4. Statistici de joc

Statisticile jocului va permit sa vizualizați informații despre sesiunea curenta de joc.

Statisticile se aplica numai la sesiunea de joc curenta. Când iesiti din joc, statisticile sunt resetate la zero.

Puteți vizualiza numarul de mâini jucate, procentajul de combinații de mâini câștigatoare și

care au fost combinațiile câștigatoare. Statisticile sunt:

 • Rezultate privind mâinile: Afișează numarul de mâini jucate în timpul sesiunii de joc curente.

Cele mai mari Victorii: Afișează cele mai mari trei sume câștigate în timpul sesiunii de joc curente.

 • Dealer: Afișează un tabel cuprinzând mâinile finale ale dealer-ului comparativ cu cartea inițiala a dealer-ului. Mâinile finale ale dealer-ului sunt afișate în partea de sus a tabelului, iar cartea inițiala a dealer-ului este afisata în coloana Cartea Inișiala. Rezultatele sunt afișate ca procente.

Pornirea: Afișează un tabel cuprinzând cartea inițiala a dealer-ului, comparativ cu mâna de început a jucatorului. Carțile inițiale ale dealer-ului sunt afișate în partea de sus a tabelului, iar mâna inițiala a jucatorului este afisata în coloana Jucator. Rezultatele sunt afișate ca procente.

 • Final: Afișează un tabel cuprinzând mâna finala a dealer-ului, comparativ cu mâna finala a jucatorului. Mâinile finale ale dealer-ului sunt afișate în partea de sus a tabelului, iar mâna finala a jucatorului este afisata în coloana Jucator. Rezultatele sunt afișate ca procente.

Pentru a vizualiza statisticile jocului:

 1. Faceți clic pe Statistica (%).
 2. Vizualizași statisticile jocului curent.
 3. Faceți clic pe OK.

Nota: Aceasta functie poate sa nu fie disponibila în jocul pe care îl jucați curent.

7. Reguli jocuri Baccarat

7.1. Regulile jocului Baccarat
 • Baccarat este un joc între jucator și cazinou.
 • Scopul jocului este de a anticipa care mâna va fi cea mai mare. De asemenea, puteți prezice o egalitate.
 • Jocul este jucat cu 8 pachete de câte 52 de carți (exceptând jokerii), amestecate înainte de fiecare runda.
 • Semnul MIN / MAX indica miza minima și maxima care poate fi plasata în orice zona de pariere.
 • Câștigurile sunt realizate conform tabelului de plați în joc. Pentru mai multe informații consultași Programul de plata.
 • Pentru a vizualiza tabelul de plați, mutași cursorul peste semnul MIN / MAX.
7.2. Cum se joaca mâna
 • Plasați un singur pariu sau o combinație de pariuri, în oricare dintre zonele de pariuri (TIE, BANKER, sau PLAYER), și începeți jocul.
 • Jucatorului și Banker-ului le sunt împarțite doua sau trei carți. Trei carți sunt împarțite pe baza regulilor referitoare la trei carți. Pentru mai multe informații consultași Reguli privind trei carți.
 • Jocul compara valorile mâinilor jucatorului și Banker-ului. Pentru mai multe informații consultași secțiunea Scor.
 • Mâna cu o valoare apropiata de 9 câștiga. Mâinile de valoare egala sunt la egalitate și nici o mâna nu câștiga.
 • Pariurile sunt platite în functie de programul de plata.
7.3. Reguli pentru trei carți
 • Daca Jucatorul sau Banker-ul are 8 sau 9, acest lucru este cunoscut sub numele de „natural”, și ambele mâini ramân. Aceasta regula se suprascrie tuturor celorlalte reguli.
 • Daca nici jucatorul și nici Banker-ul nu au 8 sau 9 jocul continua dupa cum urmeaza:

Reguli ale jucatorului

o Daca jucatorul are 0-5,o a treia carte este împarțită. În cazul în care jucatorul are 6 sau 7 mâna ramâne.

Reguli ale Banker-ului

o Daca Jucatorul ramâne, Banke-rul trage o a treia carte, daca mâna are 0-5.

o Daca jucatorul trage o a treia carte, valoarea carții extrase de catre jucator și valoarea mâinii Banker-ului determina daca Banker-ul primeste o a treia carte.

7.4. Determinarea scorului
 • Valoarea mâinilor este determinata prin însumarea valorilor carților din mâna.
 • Cardurile cu numerele de la 2-9 conteaza ca valoare nominala, așii conteaza ca 1, și regii, reginele, valetii și numarul 10 conteaza ca fiind 0.
 • Daca valoarea este de 10 sau mai mult, se scade 10 . Valoarea ramasa este valoarea mâinii (de exemplu, 13 devine 3).
7.5. Cote de câștig
 • În cazul în care câștiga jucatorul, pariurile jucatorilor sunt platite 2 pentru 1 (suma para).
 • Daca Banker-ul câștiga, pariurile Banker-ului sunt platite 2 pentru 1 (suma para), mai puțin un comision de 5%. Câștigul va fi rotunjit în jos, daca este necesar.
 • Daca exista o egalitate, pariurile egalitate sunt platite 9 pentru 1, în timp ce pariurile jucatorilor sau Banker-ului sunt returnate (push).
7.6. Ajutor pentru joc
 • Pentru a efectua un pariu, selectați un jeton și faceți clic pe una dintre secșiunile de pariere: TIE, BANKER sau PLAYER.
 • Daca exista sageți la stânga și la dreapta jetoanelor, faceți clic pe acestea pentru a vedea valorile suplimentare ale jetoanelor.
 • Fiecare clic într-o zona de pariere adauga pariului un jeton din valoarea selectata.
 • Pentru a porni o mâna, faceți clic pe DEAL.
 • Pentru a elimina un pariu, selectați cipul de ștergere și apoi faceți clic în zona de pariere.
 • Pentru a plasa același pariu ca și runda anterioara, faceți clic pe Rebet.
 • Pentru a plasa un pariu, faceți clic pe Pariu Nou.
 • Pentru a minimiza istoricul Baccarat, mutași cursorul peste istoricul Baccarat și apoi faceți clic pe butonul de închidere [X].
 • Pentru a afișa istoricul Baccarat, faceți clic pe Setari de joc, și apoi selectați caseta istoric Baccarat.
7.7. Opțiuni de Setare joc

Pentru a accesa setarile de joc, faceți clic pe pictograma cheie din panoul de joc.

Audio: Activeaza sau dezactiveaza toate sunetele.

Efecte sonore: Activeaza sau dezactiveaza efectele sonore redate la evenimente.

Muzica de fundal: Activeaza sau dezactiveaza coloana sonora de fundal.

Istoric Baccarat: Afișează sau ascunde istoricul Baccarat.

Viteza: Marește sau micșoreaza viteza de joc.

Istoric joc: Apasați pentru a vizualiza istoricul celor mai recente jocuri.

Nota: Unele cazinouri pot functiona fara sa ofere toate setarile de joc listate.

8. Procentaj revenit la jucător (RTP)

8.1 Evolution:

Blackjack F 99.28%

Blackjack C 99.28%

Blackjack H 99.28%

Blackjack G 99.28%

Blackjack J 99.28%

Blackjack K 99.28%

Blackjack L 99.28%

Blackjack M 99.28%

Bucharest Auto-Roulette 97.30%

Bucharest Roulette 97.30%

Bucharest Blackjack 1 99.28%

Bucharest Blackjack 2 99.28%

Blackjack White 1 99.28%

Blackjack White 2 99.28%

Blackjack White 3 99.28%

8.2 Microgaming:

American Roulette Gold 94.74%

Ariana 95.48%

Avalon 96.01%

Bar Bar Black Sheep 95.32%

Basketball Star 96.45%

Bikini Party 97.49%

Break Away 96.29%

Break da Bank Again 95.43%

Classic Blackjack Gold – High Limit 99.91%

Dragon Dance 97.49%

European Blackjack Gold 99.60%

European Roulette Gold 97.30%

Football Star 96.29%

Happy Holidays 96.62%

Immortal Romance 96.86%

Lucky Leprechaun 96.33%

Retro Reels – Extreme Heat 97.50%

Sun Tide 96.28%

Thunderstruck II 96.65%

Wild Orient 97.49%

Cricket Star 96.29%

Cool Wolf 96.47%

8.3 PlayNGo:

WEBSITE:

Aztec Idols 96.65%

Book of Dead 96.21%

European BlackJack MH 99.37%

European Roulette 97.30%

Fire Joker 96.15%

Gemix 96.75%

Gold Trophy 2 96.88%

Golden Ticket 96.73%

Lady of Fortune 95.78%

Leprechaun goes Egypt 96.75%

Pearl Lagoon 96.88%

Pimped 96.51%

Super flip 96.53%

Troll Hunters 96.73%

Xmas Joker 96.98%

Chinese New Year 96.65%

Cloud quest 96.52%

Golden Caravan 96.19%

Grim muerto 96.51%

Hugo Mobile 96.40%

Rage to Riches 97.12%

Riches of RA 96.01%

Samba Carnival 95.78%

Wizard of Gems 96.66%

MOBILE:

Aztec Idols Mobile 96.65%

Book of Dead mobile 96.21%

Casino Stud Poker Mobile 94.78%

European BlackJack MH Mobile 99.37%

European Roulette Mobile 97.30%

Fire Joker mobile 96.15%

Gemix mobile 96.75%

Gold Trophy 2 Mobile 96.88%

Golden Ticket Mobile 96.73%

Lady of Fortune Mobile 95.78%

Leprechaun goes Egypt Mobile 96.75%

Pearl Lagoon Mobile 96.88%

Pimped Mobile 96.51%

Super flip mobile 96.53%

Troll Hunters Mobile 96.73%

Xmas Joker mobile 96.98%

Chinese New Year Mobile 96.65%

Cloud quest mobile 96.52%

Golden Caravan mobile 96.19%

Grim muerto mobile 96.51%

Rage to Riches Mobile 97.12%

Riches of RA Mobile 96.01%

Samba Carnival mobile 95.78%

Wizard of gems mobile 96.66%

8.4 IsoftBet:

24 96.07%

Best Things in Life 95.09%

Mega Boy 95.54%

Shaolin Spin 97.17%

Absolute Super Reels 95.05% – 95.55%

Alice Adventure 94.96%

Astro Magic 96.49%

Blackjack Multi Hand 99.64%

Diamond Wild 93.20% – 95.20%

European Roulette 97.30%

European Roulette Small Bets 97.30%

Happy Birds 95.64%

Illusions 2 94.96%

Jackpot Rango 94.30% – 94.60%

Kobushi 95.10% – 97.50%

Luxury Rome 96.49%

ROULETTE 3D 97.30%

Royal Cash 95.22%

Scrolls of Ra 95.71%

Super Fast Hot Hot 94.30% – 94.60%

Super Lady Luck 95.46%

Super Lucky Reels 95.05% – 95.55%

Super Multitimes Progressive HD 95.38%