Joacă responsabil

Politica referitoare la accesul minorilor

Accesul minorilor la serviciile platformei Getsbet este strict interzis, politica noastră de verificare a identității (KYC) fiind elaborată astfel încât să realizeze verificarea identității și vârstei tuturor jucătorilor înregistrați. În cazul în care apar suspiciuni privind posibilitatea ca unul dintre jucători sa fie minor, se declanșează o serie de controale suplimentare pentru detectarea acestui lucru.

Astfel, s-au implementat următoarele măsuri:

– Logo-ul 18+ afișat pe fiecare pagină, indicând că folosirea serviciilor de către minori este interzisă

– Confirmarea obligatorie, la momentul înregistrării, a faptului că jucătorul are peste 18 ani

– Prevederea expresă în cadrul Termenilor și Condițiilor a faptului ca doar persoanele peste 18 ani se pot înregistra pe getsbet.ro

– Procesul de înregistrare prevede ca toți jucătorii să furnizeze data nașterii și CNP-ul, datele fiind folosite pentru verificarea vârstei minime.

– Proceduri de verificare a identității (KYC) desfășurate înainte de a permite depuneri mai mari de echivalentul a 200 de Euro sau procesarea ORICĂREI retrageri

Pe lângă acestea, toate procedurile interne de marketing prevăd în mod expres afișarea logo-ului 18+ pe orice material promoțional, precum și evitarea mesajelor și temelor de design ce are putea atrage persoane minore.

Joacă responsabil

Get’s Bet aderă necondiționat la principiile Jocului Responsabil, recunoscând că activitatea de jocuri de noroc poate provoca dependență, cu grave consecințe financiare și sociale. Astfel, dacă aveți bănuieli că ați putea avea o problemă legată de folosirea jocurilor de noroc, vă rugăm să alocați câteva minute răspunzând

Testului Profil Jucător

Dacă ați răspuns cu Da la oricare dintre întrebarile de mai sus, ați putea avea o problemă privind jocurile de noroc. Vă sfătuim să contactați un specialist, accesând link-ul de mai jos:

www.jocresponsabil.ro

Autolimitarea

Get’s Bet pune la dispoziția tuturor jucătorilor săi următoarele metode de autolimitare:

Întreruperea accesului

– Clientul va avea în orice moment posibilitatea de a solicita o întrerupere a accesului (time-out) pentru o perioada de 24 de ore. Pe durata acestei perioade, accesul clientului la contul Get’S Bet va fi restricționat.

Autoexcludere

– Clientul va avea în orice moment posibilitatea de a opta pentru autoexcludere, pentru object perioadă prestabilită de o săptămână (7 zile), o lună (30 de zile), șase luni sau permanent. Această opțiune este disponibilă în meniul contului de utilizator sau prin trimiterea unui e-mail către serviciul Asistență Clienți suport@getsbet.ro).

Cererile de autoexcludere vor avea efect imediat. Pe perioada autoexcluderii, accesul clientului la contul său Get’s Bet va fi restriționat. Pe perioada autoexcluderii, Get’s Bet va lua toate măsurile pentru suspendarea transmiterii materialelor de marketing.

Revocarea măsurii de autoexcludere este posibilă doar prin solicitarea acestui lucru în scris, serviciului Asistență Clienți ( suport@getsbet.ro)

În cazul solicitării autoexcluderii permanente, aceasta poate fi revocată doar după trecerea a cel puțin 6 luni de la înregistrarea sa.

Clienții care au solicitat autoexcluderea vor fi înregistrați automat in registrul persoanelor autoexcluse. Un client poate solicita ștergerea sa din acest registru doar după o perioadă de 6 luni de la solicitarea autoexcluderii.

Autolimitarea

– Clientul va avea la dispoziție opțiunea de limitare prin stabilirea unor plafoane asupra sumelor maxime depuse într-o perioadă prestabilită de o zi, o saptămână sau o lună. Cererile de autolimitare se pot face din meniul contului de utilizator sau prin trimiterea unui e-mail la serviciul Asistență Clienți(suport@getsbet.ro).

Cererile de autolimitare vor fi procesate în maxim 24 de ore de la înregistrare. Orice cerere de mărire a limitelor va putea intra în vigoare după minim 48 de ore de la înregistrarea sa.

Get’s Bet va păstra și va pune la dispoziție autorităților competente registrul persoanelor autoexcluse și indezirabile.